Coś szy­bkiego, zdrowego i efek­townego. Propozy­c­ja na przyję­cia, na spotka­nia w gronie przy­jaciół i rodziny oraz jako dodatek kolacji we dwo­je.

Sza­szły­ki są bard­zo proste do zro­bi­enia.

 

Wydruk przepisu
Sza­szły­ki z moz­zarel­lą
szaszłyki
Kuch­nia Włos­ka
Por­c­je
por­cji
Skład­ni­ki
Kuch­nia Włos­ka
Por­c­je
por­cji
Skład­ni­ki
szaszłyki
Sposób przy­go­towa­nia
  1. Pomi­dor­ki kok­ta­jlowe umyć, sałatę umyć i wysuszyć, odcedz­ić moz­zarel­lę oraz oli­w­ki.
  2. Na talerzu ułożyć sałatę oraz pokro­jone liś­cie świeżej bazylii. Na paty­ki od sza­szłyków wbi­jać oli­w­ki, moz­zarel­lę oraz pomi­dor­ki (kole­jność zależy tylko od nas).
  3. Sza­szły­ki ułożyć na sała­cie, posolić oraz posy­pać pieprzem i sus­zoną bazylią, skropić oli­wą z oli­wek.
Udostęp­nij ten przepis

Pin It on Pinterest